Χημικά

FacebookTwitterEmailPrintLinkedIn

Το Τμήμα Χημικών Προϊόντων είναι το αρχαιότερο τμήμα στην εταιρεία Πετσιάβας Α.Ε., με κύρια δραστηριότητά του τον τομέα της Κλωστοϋφαντουργίας.

Διαθέτει εργαστήριο για την εξυπηρέτηση των πελατών, πριν και μετά την πώληση των προϊόντων:

  • Αναλύει και λύνει τεχνικά προβλήματα που προκύπτουν στην προετοιμασία των υφασμάτων για βαφή, κατά την διάρκεια της βαφής, ή προβλήματα που παρουσιάζονται μετά τη βαφή.
  • Παρέχει προτάσεις για βελτίωση της ποιότητας, της παραγωγικής διαδικασίας και του κόστους, αναλόγως των απαιτήσεων του πελάτη.
  • Προτείνει συνδυασμούς χρωμάτων για την επίτευξη των αποχρώσεων.
  • Παρέχει τεχνική υποστήριξη για την εφαρμογή των βοηθητικών υλικών και χρωμάτων που διαθέτουμε στο εργαστήριό μας ή στις εγκαταστάσεις των πελατών.

Η γκάμα των προϊόντων του καλύπτει όλη την παραγωγική διαδικασία: Προεργασία, Βαφή και Φινίρισμα, και καλύπτει όλες τις υγρές επεξεργασίες της κλωστοϋφαντουργίας σε χρώματα και βοηθητικά χημικά.

Επίσης ένας νέος κλάδος έχει προστεθεί στο Τμήμα Χημικών Προϊόντων, ο κλάδος των Πετρελαιοειδών, παρέχοντας στην αγορά χρώματα και ιχνηθέτες για τα πετρελαιοειδή.

Συνεργάζεται με επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού οι οποίοι καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις, και φέρουν όλα τα σχετικά πιστοποιητικά ISO και ECO TEX, για οικολογικά προϊόντα και την προστασία του περιβάλλοντος.

 everlight  texchem  erca
 FARBOTEX  int_color  sunchemicals
 organik_kimya  setas  retort
 amik
 belm