Μήνυμα Προέδρου

FacebookTwitterEmailPrintLinkedIn

simos anastasopoulosΗ εταιρεία μας βρίσκεται στο κατώφλι της συμπλήρωσης 100 χρόνων λειτουργίας και συνεχίζει να αποτελεί μέχρι σήμερα ένα εξαίρετο παράδειγμα επιτυχημένης οικογενειακής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Στη διαδρομή αυτή η εταιρεία μεγάλωσε, άλλαξε μορφή, ανέπτυξε νέους κλάδους και νέες δραστηριότητες, εξελίχθηκε από αντιπροσωπεία υφασμάτων σε μια σύγχρονη εμπορική και βιομηχανική επιχείρηση, αλλά παρέμεινε πιστή στις αρχές, τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της.

Κεντρικό άξονα των δραστηριοτήτων μας όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσε η διαμόρφωση σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία της επιχείρησης κρίνεται από την ικανότητά της να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.  Για αυτό το λόγο είμαστε αποφασισμένοι να στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, είτε αυτοί είναι βιομηχανίες, καταναλωτές ή ασθενείς, και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους με τα κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες.

Δεν είμαστε όμως μόνο μια οικογενειακή επιχείρηση. Στην Πετσιάβας Α.Ε. εφαρμόζουμε σύγχρονες επιχειρησιακές τεχνικές και εργαζόμαστε με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία για να προσφέρουμε αξία σε όλους τους τομείς της Ελληνικής οικονομίας που δραστηριοποιούμαστε. Ακολουθούμε τα ελληνικά και τα διεθνή πρότυπα και τηρούμε διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου για να διασφαλίσουμε την καλή ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας.

Τα πρώτα 100 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας χαρακτηρίστηκαν από δημιουργικότητα, εξέλιξη, διαφοροποίηση και επιτυχία.  Στον ορίζοντα βρίσκονται τα επόμενα 100.  Στόχος μας είναι να επικεντρωθούμε στην βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της εταιρείας.  Η καθημερινή αναγνώριση και η εμπιστοσύνη από τους πελάτες, η εκτίμηση της αγοράς και των συνεργατών μας δίνουν ώθηση να καλωσορίσουμε με αισιοδοξία τον επόμενο αιώνα επιχειρηματικής δράσης.