Η Εταιρεία

FacebookTwitterEmailPrintLinkedIn

logo_petsiavasΗ Πετσιάβας Α.Ε. ιδρύθηκε το 1920 και είναι μια από τις ισχυρότερες και πιο ιστορικές εταιρείες στην Ελληνική Αγορά. Στόχος μας είναι να στεκόμαστε δίπλα στον άνθρωπο παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Σήμερα η διοίκηση της εταιρείας, συνεχίζοντας την παράδοση και εκσυγχρονίζοντας την εταιρεία στα εμπορικά δεδομένα και απαιτήσεις της εποχής, βρίσκεται στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας Πετσιάβα με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Σίμο Αναστασόπουλο, ο οποίος τον Ιούλιο του 2020 εξελέγη Πρόεδρος στο Σύνδεσμο ΑΕ & Επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Αναστασόπουλος είναι επίτιμος Πρόεδρος του ΕλληνοΑμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2019, ενώ διατελεί εκλεγμένος Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας. Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών).

Ακολουθώντας πάντα την ίδια φιλοσοφία της σκληρής δουλειάς, της καινοτομίας και της αποτελεσματικότητας, δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία σε τρεις διαφορετικούς τομείς της οικονομίας: Φαρμακευτικά και Προϊόντα Υγείας, Βιομηχανικά Προϊόντα, Καταναλωτικά Προϊόντα.

• Το Φαρμακευτικό Τμήμα παράγει και διανέμει φάρμακα με την επωνυμία της εταιρείας αλλά και για λογαριασμό τρίτων,
• Το Τμήμα Προϊόντων Υγείας ειδικεύεται στις πωλήσεις και διανομή προϊόντων Ο.Τ.C. σε φαρμακεία και χονδρέμπορους,
• Το Τμήμα Νοσοκομειακών Προϊόντων ειδικεύεται στα ιατρικά προϊόντα και προμηθεύει χειρουργικό και νοσοκομειακό υλικό,
• Το Τμήμα Χημικών ειδικεύεται σε χρώματα και βοηθητικά βαφής για την κλωστοϋφαντουργία και τα πετρελαιοειδή,
• Το Τμήμα Πλαστικών διανέμει πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και
• Το Τμήμα Καταναλωτικών προϊόντων ειδικεύεται σε καλσόν-κάλτσες, εσώρουχα και μαγιό.

petsiavas-ktirioΗ εταιρεία εδρεύει σε ιδιόκτητο κτίριο γραφείων – εργοστασίου – αποθηκών στην Κ. Κηφισιά, και διαθέτει επίσης κτίριο γραφείων – αποθηκών στη Θεσσαλονίκη ώστε να επιτυγχάνεται η πλήρης κάλυψη της Ελληνικής αγοράς.
Η εταιρεία μας έχει επίσης παρουσία στη Κύπρο μέσω της Petsiavas Cyprus Ltd.